Praktijkgids medische ruimten

Logo TÜV RheinlandDe vernieuwde praktijkgids “Elektrische veiligheid in medisch gebruikte ruimten” is uitgekomen. De wijzigingen in de NEN 1010 zijn opgenomen. Deze praktijkgids vervangt die uit 2004. In de nieuwe versie staan veel afbeeldingen, tabellen en illustraties. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de vraag van elektrotechnisch adviseurs en installateurs.

NEN 1010 en Inspectie van Medische Ruimtes.

Neem contact op met TÜV Rheinland NederlandIn het artikel in FMT Gezondheidszorg (PDF) van afgelopen november is een aantal onderwerpen beschreven van deze veelomvattende gids. Het artikel is hier te vinden.

Op tuv.com/nl staat meer informatie over inspecties van medische ruimtes. TÜV Rheinland test, controleert en rapporteert de veiligheidsmaatregelen van elektrische installaties in medische ruimten aan de hand van de volgende normen en standaarden:

  • NEN 3134:1992 (derde editie)
  • NEN 1010:2007 + C1: 2008
  • NEN 1010 + C1/A1 + C1: 2011 (recente wijziging)
  • NEN3140: 2011

Neem contact op met TÜV Rheinland Nederland

We kunnen uw medische ruimtes inspecteren. Bezoek onze website voor meer informatie over de inspectie van medische ruimtes of neem contact op via info@nl.tuv.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *