Onafhankelijk schadeonderzoek aan coatings, verven en lakken.

Bij schade ontstaan aan coatings, lakken, verf en corrosiebescherming is de belangrijkste vraag: “Wie gaat dit betalen?” Het helpt om dan een onderzoek te doen om de oorzaak te achterhalen en te evalueren waarom de schade is ontstaan. Leveranciers en fabrikanten hebben goed advies nodig over aansprakelijkheid van producten en welke organisatie verantwoordelijk is voor de schade.

Objectief en onafhankelijk

Met onze expertise en in onze volledig uitgeruste laboratoria kunnen we schade testen en inspecteren. Dit doen we objectief. We onderzoeken de feiten, voeren visuele inspecties uit en gebruiken onze instrumenten in het laboratorium. Door ons onderzoek weten leveranciers of claims van hun klanten wel of niet terecht zijn.

TÜV Rheinland heeft een breed aanbod van diensten voor coatings, productielijnen en toepassingen. De focus ligt op controleren, meten, testen, bestuderen en normen en wetten. We onderzoeken de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van producten.

Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

We kunnen helpen met het testen, inspecteren en certificeren van allerlei producten en diensten. Van coatings weten we praktisch alles. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via info@nl.tuv.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *