Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud heeft PSO-certificering behaald

TÜV Rheinland voert audits uit voor Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Het doel van PSO is werkgevers stimuleren sociaal te ondernemen en hierdoor een bijdrage te leveren aan de werkgelegenheid. Specifiek is het gericht op werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onlangs is aan Evisiun de PSO-erkenning voor trede drie uitgereikt.

Uitreiking PSO

PSO Evisiun - Prestatieladder Socialer Ondernemen

De heer Kruithof (wethouder Gem. Apeldoorn), de heer Wegkamp (directeur Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud) en mevrouw Schilder, directeur PSO Nederland.

Op Woensdag 18 september jl. is de PSO-trede 3 erkenning (onder toeziend oog van De Gemeente Apeldoorn, de sociale werkvoorziening, scholenorganisatie en diverse corporaties) door de directeur van PSO Nederland uitgereikt aan de directeur van Evisiun Totaal Vastgoed Onderhoud, de heer J. Wegkamp.

Evisiun en de Gemeente Apeldoorn hebben samengewerkt om de eerste stap te zetten om in aanmerking te komen voor de PSO-erkenning. De bijdrage van Evisiun aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt wordt inzichtelijk gemaakt met PSO.

Over PSO

In de PSO zijn vier prestatieniveaus te onderscheiden: een aspirant-status en drie treden waarbij bedrijven, in oplopende mate, bovengemiddeld scoren ten opzichte van andere bedrijven in hun bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Evisiun heeft de erkenning voor de hoogste trede, trede 3 behaald. Deze trede geldt als erkenning van bedrijven die behorend tot de koplopers op het gebied van socialer ondernemen.

Over TÜV Rheinland

We kunnen helpen met het testen, inspecteren en certificeren van allerlei producten en diensten. PSO is een van de diensten die we aanbieden. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via info@nl.tuv.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *