Kwaliteit. Het keurmerk van TÜV Rheinland.

TÜV Rheinland Logo, Contact us at info@nl.tuv.comOns keurmerk (test mark) is een visuele indicatie van de hoogst mogelijke kwaliteit in testen van producten, diensten, systemen en processen in alle sectoren. Het keurmerk bestaat uit een schild met het logo van TÜV Rheinland en een id van de test. Het keurmerk kan worden uitgebreid met externe keurmerken, een QR-code en jaarringen kunnen worden toegevoegd om meer informatie te geven over de test, inspectie of certificering.

1 QR-code

TUV Rheinland keurmerk keywords trefwoorden en IDDe QR-code (QR staat voor ‘quick response’) is op verzoek van klanten toegevoegd aan het keurmerk. Met een smartphone kan de QR-code worden gescand en er is dan direct toegang tot de certificatiedatabase Certipedia van TÜV Rheinland.

Op Certipedia staat uitgrebreide informatie over producten, fabrikanten en testen.

Er kunnen foto’s, video’s en beschrijvende teksten worden toegevoegd voor een vollediger beeld van het geteste product of gecertificeerde dienst.

2 ID-nummer

Het ID-nummer kan gebruikt worden om te zoeken in Certipedia (voorheen tuvdotcom.com). Dit geeft hetzelfde resultaat als het scannen van de QR-code. In Certipedia staat informatie over onder andere de testen die zijn uitgevoerd.

3 External test marks

TUV Rheinland keurmerk DuitsKeurmerken zoals het GS-keurmerk (geprüfte Sicherhei) kunnen worden toegevoegd aan het.

4 Keywords

De keywords zijn voor de hele wereld gelijk. Ze beschrijven nu niet meer de inhoud van de test, maar het resultaat van de test. Bijvoorbeeld ISO 9001 of VCA

5 Jaarringen

TUV Rheinland keurmerk keywords trefwoorden en ID QR en herkeuringKeurmerken voor producten die periodiek gekeurd moeten worden kunnen kunnen worden voorzien van jaarringen. Hierop wordt aangegeven voor wanneer de volgende inspectie moet plaatsvinden.

 

Neem contact op met TÜV Rheinland voor testen, inspecteren en certificeren

We kunnen helpen met het testen, inspecteren en certificeren van allerlei producten en diensten.  Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact op via info@nl.tuv.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *